У Хорватії в результаті землетрусу загинуло щонайменше 6 осіб

Читать на русском
У Хорватії в результаті землетрусу загинуло як мінімум шість осіб - повідомлення про загиблих надходять із міст Петрина та Глина.

У Хорватії в результаті землетрусу загинуло як мінімум шість осіб - повідомлення про загиблих надходять із міст Петрина та Глина.

Про це пише місцеве видання index.hr.

На цю мить відомо про загиблу 12-річну дівчинку в Петрині.

«Моє місто повністю зруйноване. У нас є мертві діти. Нам потрібні пожежники, ми не знаємо, що знаходиться під завалами, на одну машину обвалився дах, нам потрібна допомога», - сказав мер Петрина Даринка Думбович.

Крім того, як заявила заступник мера Глини Бранка Бакшич Мітич, ​​у передмісті Майське Поляні загинули 20-річний хлопець та літній чоловік. Чиновниця зазначила, що його дружина вижила, її дістали з-під завалів та госпіталізували.

Пізніше стало відомо про загибель батька і сина. Видання уточнює, що землетрус повністю зруйнував їхній будинок. Також повідомляється про смерть ще однієї людини в Майське Поляні.

Мітич також заявила, що чекає на допомогу від уряду і просить надсилати ковдри та намети.

Нагадаємо, вчора в центральній частині Хорватії стався сильний землетрус, в результаті в двох містах пошкоджені житлові будинки.

Також стало відомо, що сьогодні в країні знову стався землетрус.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: