На Великобританію обрушився потужний шторм – відео

Читать на русском

Сьогодні на Великобританію обрушився потужний шторм Белла, у результаті якого було повалено дерева та знеструмлено будинки.

Сьогодні на Великобританію обрушився потужний шторм Белла, у результаті якого було повалено дерева та знеструмлено будинки.

Про це повідомляє BBC.

Шторм спочатку обрушився на південь острова, принісши зливи й сильний поривчастий вітер, швидкість якого сягала 170 кілометрів на годину. Через стихію на півдні Англії стались затримки поїздів, а також були затоплені залізниці.

Bedford flooded as Storm Bella arrives in England 🇬🇧 December 26 2020chave weather - daily videos

Зараз шторм Белла йде на північ і очікується, що його наслідки відчують на більшій частині Великобританії. Метеорологічна служба оголосила жовтий рівень попередження, пов'язаний зі снігом і льодом. Можливі руйнування у всіх частинах острова.

Відзначається, що в Уельсі в результаті шторму була знеструмлена 21 тисяча будинків, частину з яких встигли під'єднати назад до електромережі у неділю вранці. Також близько 40 будинків постраждали від повеней в місті Бедфорд в Англії.

Очевидці публікували в інтернеті фото з поваленими деревами від сильного вітру і підтоплені будинки та прибудинкові ділянки.

Раніше в Карпатах оголосили штормове попередження.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: