Японія закрила кордони до кінця січня

Читать на русском
Уряд Японії вирішив заборонити в'їзд в країну іноземців. Обмеження вступить в дію з 28 грудня і триватиме мінімум до 31 січня 2021 року.

Уряд Японії вирішив заборонити в'їзд в країну іноземців. Обмеження почне діяти з понеділка, 28 грудня, і триватиме мінімум до 31 січня 2021 року.

Виняток буде діяти для тих, хто живе в Японії і повертається з-за кордону. Також іноземці, які живуть в Японії і повертаються з поїздок за кордон, повинні будуть по приїзду відправитися на двотижневу самоізоляцію,повідомляє інформаційне агентство «Кіодо».

Пандемія COVID-19: чотири етапи вакцинації українцівУкраїнців хочуть вакцинувати від коронавірусу в чотири етапи – з січня 2021-го до березня 2022 року. Але це попередній план.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що в Японії виявили кілька випадків зараження новим штамом коронавірусу. Всі особи з цим штамом прибули з Великої Британії.

Також в Японії за п'ятницю зафіксували 3748 випадків зараження коронавірусом. Це третій день поспіль з показником більше 3 тисяч заражених.

Раніше ЄС поновив список країн «зеленої зони».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: