Біля столичного ресторану прогримів вибух

Читать на русском
Зранку 25 грудня біля столичного ресторану Золотий Шафран прогримів потужний вибух. Нині правоохоронці з’ясовують, що ж саме вибухнуло біля закладу.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

Зранку 25 грудня біля столичного ресторану «Золотий Шафран» прогримів потужний вибух. Нині правоохоронці з’ясовують, що ж саме вибухнуло біля закладу.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Зазначається, що вибух на вулиці Автозаводській пролунав близько 4 години ранку. Камери відеоспостереження зафіксували, як до ресторану підійшов чоловік, поставив біля східців пакет та пішов. Після цього стався вибух.

«Постраждалих немає, однак пошкоджено вікна та фасад даного закладу. Наразі спеціалісти профільних служб встановлюють походження предмету, що вибухнув», - йдеться у повідомленні.

У ньому також зазначено, що за фактом події порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК України (умисне пошкодження майна). Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі, зараз його розшукують.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в афганській столиці стався вибух, який супроводжувався стріляниною і призвів до загибелі щонайменше двох осіб.

Також ми писали, що 18 грудня у Львові стався вибух побутового газу в триповерховому житловому будинку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: