В Австрії затримали двох ймовірних спільників віденського терориста

Читать на русском
Австрійські правоохоронці затримали двох осіб, які підозрюються у причетності до організації терористичного акту 2 листопада у Відні.
Фото: Kronen Zeitung

Австрійські правоохоронці затримали двох осіб, які підозрюються у причетності до організації терористичного акту 2 листопада у Відні.

Про це повідомляє інформагентство АРА з посиланням на прокуратуру Відня.

«Після терористичного нападу у Відні 2 листопад затримано дві особи у Відні, які, ймовірно, мали відношення до теракту», - йдеться у повідомленні.

Обох затриманих чоловіків доставлено до в’язниці, рішення щодо попереднього ув’язнення ухвалить суд.

Зазначається, що на зброї, з якої стріляв нападник, було виявлено також сліди ДНК одного із затриманих чоловіків – 26-річного австрійця з афганським корінням.

Про затримання двох ймовірних спільників терориста першою повідомила газета Kronen Zeitung. Згідно з виданням, мова йде про афганця з австрійським паспортом та чеченця.

Нагадаємо, теракт у Відні стався 2 листопада. Невідомі атакували синагогу, ресторан і єврейський центр. У результаті загинули п'ятеро людей.

Згодом стало відомо, що терорист, який 2 листопада влаштував стрілянину у центрі Відня, у липні намагався придбати патрони для зброї у Словаччині.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: