Заступник голови ОП подала у відставку

Читать на русском

Юлія Ковалів залишила посаду заступника голови Офісу президента України. Про це повідомив голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної ради Данило Гетьманцев.

Юлія Ковалів залишила посаду заступника голови Офісу президента України.

Про це повідомив голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної ради Данило Гетьманцев.

«Юлія Ковалів пішла з посади заступника глави ОП. Це однозначно найсильніша ланка. Сподіваюся не з команди», - написав він у Telegram в понеділок увечері.

«За ці півтора року мала великий виклик і водночас велике задоволення допомагати у підготовці та реалізації структурних змін в економічному секторі. Радію з того, що мала можливість супроводжувати підготовку та ухвалення багатьох законів, які забезпечували важливі реформи у низці галузей. Це й ініціативи щодо покращення інвестиційного клімату, і закони про концесію, приватизацію, ринок землі, про банківську систему, підтримку бізнесу на час карантину, стимулювання інвестицій, інші законодавчі акти. Цими законами був створений потенціал для подальшого економічного розвитку України», – сказала сама Юлія Ковалів.

Також сьогодні стало відомо, що колишнього виконавчого директора НАК «Нафтогаз України» Юрія Вітренка призначили на посаду першого заступника і виконувача обов'язки міністра енергетики.

Раніше повідомлялося, що Ольга Буславець сьогодні написала заяву на звільнення із займаної посади. При цьому причини свого рішення вона не стала коментувати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: