У ЗСУ за добу зафіксували близько 200 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
У Збройних Силах України за останню добу зафіксовано 199 нових випадків захворювання на коронавірус, один військовослужбовець помер.
Фото - ЗСУ.

У Збройних Силах України за останню добу зафіксовано 199 нових випадків захворювання на коронавірус, один військовослужбовець помер.

«На 17 грудня у Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє – 3159 осіб. Всього за час пандемії одужала – 9371 особа. На ізоляції (у тому числі самоізоляції) перебуває 333 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчих три доби – 85 осіб. На жаль, у Збройних Силах України зафіксовано 34-ий летальний випадок, спричинений захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19… За минулу добу зареєстровано 199 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - сказано у повідомленні командування Медичних сил ЗСУ.

Марія ІоноваНародний депутат України
Іонова у передвиборчій програмі пообіцяла підтримувати арміюСказано 24 червня 2019 р.Статус обіцянки: У процесі

Серед нових випадків 4 особи шпиталізовані, а на лікуванні вдома (під наглядом медичної служби) перебуває 195 осіб. Стан здоров’я задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу виявили 12 047 нових випадків коронавірусу.

Також у МОЗ назвали регіони, де найбільше хворіють і помирають від СOVID.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: