Синоптики прогнозують на вівторок дощі в двох областях

Читать на русском
8 грудня в Україні дощитиме у двох областях. Температура повітря вдень та вночі досягатиме мінусових позначок.
Фото з відкритих джерел.

У вівторок, 8 грудня, в Україні дощитиме у двох областях. Температура повітря вдень та вночі досягатиме мінусових позначок.

Незначні дощі пройдуть у Закарпатській та Одеській областях, а також у Криму. На решті території країни буде сонячно з проясненнями. Температура повітря у південних областях вдень буде в межах 0 +2 градусів, вночі термометри покажуть від 0 до -6 градусів, інформує Укргідрометцентр.

Синоптики дали прогноз погоди на груденьУ грудні 2020 року середня місячна температура очікується від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

На півночі та сході вдень термометри покажуть від -1 до -4, а вночі від -8 до -11. До -6...-10 градусів температура повітря вночі знизиться у центральних областях, вдень там прогнозують від 0 до -4 градусів. На заході сьогодні вдень від +2 до -2, а на Закарпатті до +5 тепла, вночі у західних областях від +4 до -5.

У Києві сьогодні прогнозують від -2 до -4 градусів морозу вдень. Вночі термометри у столиці покажуть від -8 до -10. Опади у столиці не прогнозують. Вітер південно-східний, 7-12 метрів на секунду.

Нагадаємо, шторм на Азовському узбережжі затопив дорогу до президентської резиденції та заповідника.

Синоптики прогнозували, що негода в регіоні протримається не менше трьох діб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: