Німецька армія передала українським військовим 20 апаратів ШВЛ

Читать на русском
Німецька армія передала українським військовим гуманітарну допомогу для протидії поширення коронавірусу на загальну суму 130 тисяч євро.
Фото: Посольство ФРН в Україні

Німецька армія передала українським військовим гуманітарну допомогу для протидії поширення коронавірусу на загальну суму 130 тисяч євро.

Про це повідомляє посольство ФРН в Україні.

Зазначається, що допомогу від Бундесверу, зокрема і нових 20 апаратів ШВЛ, отримав головний військовий клінічний госпіталь Міністерства оборони України.

«Сім європалет із гуманітарним вантажем було доставлено з Бланкенбурґа в горах Гарц до Києва. Особливо важливими є 20 мобільних апаратів штучної вентиляції легенів, які в критичних випадках можуть врятувати життя, а рятувальники можуть їх гнучко застосовувати в разі потреби», - зазначили у посольстві.

Там також додають, що крім 20 мобільних апаратів ШВЛ, госпіталь отримає респіратори класу FFP 2, захисні окуляри, дезінфекційні засоби та захисні рукавички для щоденних потреб у госпіталі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що українські медики отримали від данського уряду 50 апаратів штучної вентиляції легенів.

Також ми писали, що за минулу добу коронавірус в Україні виявили у майже 10 тисяч людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: