ЦВК призначила довибори в Раду на Прикарпатті

Читать на русском
ЦВК призначила довибори в Раду на 87 окрузі у зв'язку з достроковим припинення повноважень депутата від Слуги народу Зіновія Андрійовича.
фото УНІАН

Центральна виборча комісія призначила довибори до Верховної ради на 87 окрузі в Івано-Франківській області на березень 2021 року.

Про це повідомили в пресслужбі ЦВК.

Місцеві вибори: які політсили отримали найбільше представництво в облрадахПарламентські партії непогано представлені майже в усіх облрадах, але практично в кожній є представники регіональних політсил.

Згідно з повідомленням, до ЦВК надійшла постанова Ради про дострокове припинення повноважень народного депутата від «Слуги народу» Зіновія Андрійовича.

Андрійович написав заяву про складання депутатських повноважень у зв'язку з обранням його на посаду міського голови міста Надвірна Івано-Франкіськоі області.

У зв'язку з цим ЦВК призначила довибори в Раду - на 28 березня 2021 року. Виборчий процес проміжних виборів починається за 60 днів до дня голосування.

Нагадаємо, 25 жовтня пройшли довибори до Верховної ради на 208 окрузі в Чернігові, на яких переміг кандидат від «Слуги народу» Анатолій Гунько. Його головним опонентом був лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Гунько вже приєднався до фракції СН в парламенті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: