Єрмак прийняв відставку Уманського

Читать на русском
Глава ОПУ Андрій Єрмак прийняв заяву про звільнення з посади свого позаштатного радника Ігоря Уманського.
фото УП

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак прийняв заяву про звільнення з посади свого позаштатного радника Ігоря Уманського.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю, 27 листопада. Також Єрмак розповів про нульову толерантність до корупції в ОПУ.

Милованова призначено радником ЄрмакаЕкс-міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофія Милованова призначено позаштатним радником голови Офісу президента Андрія Єрмака.

«Сьогодні я зустрівся зі своїм колишнім радником Ігорем Уманським. Сказав йому наступне. У нас нульова толерантність до корупції - це неодноразово повторював президент Володимир Зеленський, і це базова цінність внутрішньої культури нашої команди», - написав Єрмак.

Він зазначив, що вважає «неправильним приймати заяву про відставку не від нього особисто, а прочитати про це в інтернеті».

«Якби я не покладав на його досвід і аналітичні здібності великі надії в контексті подолання корупції в Україні, то не покликав би приєднатися до команди Офісу в якості мого радника», - зазначив Єрмак.

За словами глави ОПУ, у Уманського було достатньо можливостей передати правоохоронцям будь-які аналітичні матеріали.

«Вважаю, що для нього були створені всі можливості, щоб донести будь-яку необхідну інформацію до керівництва держави, уряду і правоохоронної системи. І якщо цього не вдалося зробити, то точно не через нас», - написав Єрмак.

Нагадаємо, позаштатний радник глави Офісу президента Ігор Уманський повідомив, що подав у відставку 12 листопада. У своєму повідомленні він згадав карантин «вихідного дня».

Пізніше Уманський заявив, що вирішив звільнитися у зв'язку з ситуацією в Податковій та Митній службах, яку не зміг поліпшити за півроку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: