Голова однієї з селищних рад Донецької області попалась на хабарі

Читать на русском
Зараз вирішується питання про повідомлення затриманої про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Голова однієї з селищних рад Донецької області попалась на вимаганні хабаря в розмірі 100 тисяч гривень за підпис на актах про виконання робіт по тепломодернізації дитячих дошкільних навчальних закладів.

Про це пише сьогодні пресслужба Офісу Генерального прокурора.

«За даними слідства, в жовтні голова селищної ради вимагала від представника підприємства неправомірну вигоду в розмірі 100 тисяч грн. За цю суму вона обіцяла підписати акти про виконання робіт по тепломодернізації дитячих дошкільних навчальних закладів після їхнього завершення та безперешкодного перерахування підрядної організації грошових коштів згідно з умовами договорів», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці додали, що голова була затримана під час отримання частини хабаря - 80 тисяч гривень.

Зараз вирішується питання про повідомлення затриманої про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Раніше глава держави Володимир Зеленський звільнив очільника Чернігівської районної державної адміністрації, якого на початку листопада затримали на хабарі.

Також нагадаємо, чиновника Міноборони спіймали на хабарі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: