У Херсоні військові охороняють лікарні для пацієнтів з COVID

Читать на русском
У Херсоні військовослужбовці Нацгвардії взяли під охорону дві лікарні, де лікують хворих на COVID-19. Ще одна лікарня перебуває під охороною ще з серпня.
Фото- фото УНІАН.

У Херсоні військовослужбовці Національної гвардії взяли під охорону дві лікарні, де лікують хворих на COVID-19. Ще одна херсонська COVID-лікарня перебуває під охороною ще з 17 серпня.

Про це повідомляє пресслужба військової частини 3056, чиї військовослужбовці залучені до охорони медичних закладів.

Боротьба з COVID-19: чи справді лікування від коронавірусу безкоштовнеНадання медичної допомоги при коронавірусі у регіонах відрізняється й часто залежить від самої лікарні, вважає експерт.

Під охорону сьогодні, 17 листопада, взяли лікарню імені Карабелеша та лікарню імені Тропіних. Військовослужбовців, які патрулюють територію лікарень, забезпечують засобами індивідуального захисту та дезинфікуючими речовинами.

Рішення про залучення військовослужбовців до охорони лікарень ухвалила регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Головна мета такого заходу - запобігання розповсюдження COVID-19.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні зафіксували майже 12 тисяч нових випадків коронавірусу.

Також за словами прем'єра Дениса Шмигаль на потреби медицини за сім місяців пандемії COVID-19 було витрачено понад 20 мільярдів гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: