У Латвії запровадять надзвичайний стан через COVID-19

Читать на русском
Кабмін Латвії та Рада з врегулювання криз оголосять в країні надзвичайний стан через зростання захворюваності коронавірусом.

Кабмін Латвії та Рада з врегулювання криз оголосять в країні надзвичайний стан через зростання захворюваності коронавірусом.

Надзвичайний стан буде оголошено 9 листопада і діятиме до 6 грудня, пише латвійське агентство LETA.

Під час надзвичайного стану в Латвії буде заборонено проведення публічних закладів, крім мітингів і пікетів на відкритому повітрі. Будуть заборонені всі спортивні заходи, за винятком заходів міжнародних олімпійських федерацій, але без глядачів. Заборона не стосуватиметься команд, які грають у вищих лігах.

Для приватних заходів буде введено обмеження: не більше ніж 10 осіб з двох домогосподарств можуть збиратися разом. Однак це обмеження не поширюється на похорони.

Установи культури, виставкові зали, спортивні та релігійні заклади працюватимуть тільки з 6 ранку до 20:00, але це не стосується спортивних центрів - вони можуть працювати до 22:00.

За порушення карантинних обмежень громадян каратимуть штрафом від 10 до 2 тисяч євро, а закладу - від 140 до 5 тисяч євро.

Раніше Україна відновила список «червоних» і «зелених» країн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: