Польща запровадила частковий локдаун

Читать на русском
З понеділка, 9 листопада, учні всіх класів шкіл перейдуть на дистанційне навчання. Раніше дистанційно навчалися учні 4-8 класів та середніх шкіл.

Через збільшення кількості випадків зараження коронавірусом у Польщі впроваджують низку нових карантинних обмежень, які набудуть чинності вже з 7 листопада і діятимуть як мінімум до 29 листопада.

Про це заявив прем'єр-міністр Матеуш Моравецький, передає телеканал TVN24.

«Всі установи культури - театри, кіно, галереї - будуть тимчасово закриті», - сказав він.

«Ми хочемо обмежити мобільність пересування. Обмеження контактів - це єдиний ефективний спосіб», - додав Моравецький.

Також будуть впроваджені обмеження на перебування людей у церквах і магазинах. Номери в готелях стануть доступні тільки для гостей, які перебувають у відрядженні.

«У торгових центрах працюватимуть тільки продовольчі магазини, аптеки та пункти обслуговування», - зазначив глава польського уряду.

З понеділка, 9 листопада, учні всіх класів шкіл перейдуть на дистанційне навчання. Раніше дистанційно навчалися учні 4-8 класів та середніх шкіл.

Прем'єр також заявив, що якщо число інфікованих перевищить 70-75 випадків на 100 тисяч населення, то в Польщі буде запроваджено національний карантин і заборона на поїздки.

Нагадаємо, минулого тижня у світі зафіксовано новий антирекорд за кількістю нових випадків інфікування коронавірусною інфекцією.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: