У Польщі починають готувати польові COVID-шпиталі

Читать на русском
Прем'єр-міністр Польщі дав розпорядження шести великим польським держкомпаніям створити польові шпиталі для хворих коронавірусом.
cnn.com

Прем'єр-міністр Польщі дав розпорядження шести великим польським держкомпаніям створити польові шпиталі для хворих коронавірусом.

Про це заявив глава адміністрації канцелярії прем'єр-міністра Михал Дворчик, повідомляє місцеве видання TVN24 в п'ятницю, 30 жовтня.

Протести у Польщі: прем’єр закликав людей піти з вулиць через пандеміюПрем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький закликав людей припинити масштабні акції протесту проти заборони абортів через стрімке зростання випадків зараження коронавірусом в країні.

Як повідомляється, тимчасові шпиталі повинні бути розраховані на більш ніж 3 тисячі місць для пацієнтів з коронавірусом. Зараз служба охорони здоров'я Польщі знаходиться на межі своїх можливостей, і тому, ймовірно, сьогодні будуть ухвалені додаткові рішення щодо обмежень, відзначають у виданні.

Михал Дворчик також додав, що приймаються рішення щодо запобігання національного карантину, проте повністю цей варіант не виключається.

«Ситуація дуже серйозна. Щоденний приріст означає, що служба охорони здоров'я, яка зараз знаходиться на межі витривалості, може взагалі рухнути під вагою напливу пацієнтів, якщо ми не будемо приймати екстраординарні рішення», - заявив Дворчік.

Нагадаємо, в Польщі приріст коронавірусу перевищив 20 тисяч. За добу від COVID-19 помер 301 поляк.

Перед цим в Польщі зафіксували антирекорд з коронавірусу за день.

Також повідомлялося, що президент Польщі Анджей Дуда заразився COVID-19

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: