Синоптики дали прогноз погоди на середу

Читать на русском
На середу, 28 жовтня, в Україні прогнозують поліпшення погодних умов. Температура повітря у регіонах коливатиметься від 12 до 19 тепла.

На середу, 28 жовтня, в Україні прогнозують поліпшення погодних умов. Температура повітря у регіонах коливатиметься від +12 до +19 тепла.

Як свідчать дані Укргідрометцентру, на всій території України буде спостерігатися мінлива хмарність без опадів. Найвищу температуру стовпчики термометрів покажуть у південних регіонах.

Тепла осінь: синоптики розповіли про прогнозиВересень рекордів. Це вже 21 температурний рекорд цього року, більшість із них зафіксували в квітні-травні.

У західних областях температура повітря очікується від +13 до +17, а вночі від +4 до +10.

У центральних та північних областях температура вдень становитиме від +13 до +17, а вночі вона опуститься до +5 +10 тепла.

У східних та південних областях температура повітря вдень коливатиметься від +12 до +19. Вночі стовпчики термометрів опустяться до +5 +14 градусів.

У Києві та області сьогодні буде суха та тепла погода. Температура повітря вдень буде спостерігатися в межах +13 +17, а вночі вона опуститься до +4 +8.

Нагадаємо, раніше синоптики прогнозували заморозки в Україні.

Також у В'єтнамі через тайфун оголосили евакуацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: