Звільнено керівників п'яти регіональних митниць

Читать на русском
Державна митна служба звільнила керівників п'яти регіональних митниць, а також Координаційно-моніторингової митниці.
customs.gov.ua

Державна митна служба звільнила керівників п'яти регіональних митниць, а також Координаційно-моніторингової митниці.

Про це повідомляє пресслужба митниці в п'ятницю, 23 жовтня.

Митниця вперше цьогоріч виконала план – МінфінМитна служба України в червні виконала план надходжень у повному обсязі вперше за 2020 рік.

«Сьогодні звільнені від виконання обов'язків начальника митниці Держмитслужби керівники: Київської (Слічко С.В.), Галицької (Цабак В.Я.), Волинської (Вісьтак І.Я.), Буковинської (Терещук Ю.В.), Дніпровської (Мусієнко А.І.), Координаційно-моніторингової (Нідерман С.С.) митниць», - йдеться в повідомленні.

У відомстві уточнили, що незабаром будуть призначені нові керівники цих митниць, серед основних завдань яких буде забезпечення курсу на реформування митниці та налагодження ефективної роботи територіальних підрозділів.

Нагадаємо, 22 жовтня стало відомо, що Кабмін звільнив т.в.о. голови Держмитниці Андрія Павловського. Він пробув на цій посаді трохи більше двох місяців. Відомство очолив Євген Єнтіс.

У травні цього року повідомлялося, що на засіданні колегії Держмитниці звільнили 50% керівників регіональних митниць. Однак незабаром з'ясувалося, що звільнених просто перевели на інші посади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: