У ЗСУ за добу зафіксували 79 нових випадків COVID-19

Читать на русском
У Збройних Силах України за минулу добу зафіксували 79 нових випадків COVID-19.  Наразі на ізоляції  перебуває 430 осіб.
Фото - ЗСУ.

У Збройних Силах України за минулу добу зафіксували 79 нових випадків COVID-19.

«Станом на 10:00 20 жовтня у Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє – 1116 осіб. Всього за час пандемії одужало – 3293 особи, летальних випадків – 14», - повідомляє пресслужбу командування Медичних сил ЗСУ.

Стало відомо, скільки залишилося вільних ліжок для хворих на коронавірусВ Україні лікарняні ліжка для пацієнтів з коронавірусом зайняті на 68,4 відсотків. Найгірша ситуація із завантаженістю лікарень в Донецькій і Луганській областях.

На ізоляції (у тому числі самоізоляції) перебуває 430 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 53 особи.

«За минулу добу зареєстровано 79 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - повідомили військові медики.

У закладах охорони здоров’я перебуває 25 осіб, а на лікуванні вдома (під наглядом медичної служби) - 54 особи. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу, 19 жовтня, коронавірус підтвердили у 5 469 людей. Також відомо, що вчора 3 044 пацієнтів одужали, а 113 — померли від ускладнень.

Найбільше нових випадків за добу зафіксували у Києві (462), Харківській (446), Житомирській (376), Львівській (289) областях.

У світі Україна знаходиться на 17 місці серед інших країн щодо добового приросту хворих і на 16 - за кількістю летальних випадків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: