У столиці на карантин закрили 9 шкіл

Читать на русском
У Києві через випадки захворювання коронавірусом серед вчителів на карантин закриті 9 шкіл. На самоізоляції знаходиться 621 клас.
Фото з відкритих джерел.

У Києві через випадки захворювання коронавірусом серед вчителів на карантин закриті 9 шкіл. На самоізоляції знаходиться 621 клас.

Про це на брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко.

Місцеві вибори близько: як виконує обіцянки мер Києва Віталій КличкоКличко так і не збудував обіцяне метро на Троєщину та Виноградар та Диснейленд у Гідропарку, але відкрив у столиці сучасний пішохідний міст.

За його словами, що школам рекомендовано розпочати осінні канікули раніше - з 21 жовтня. Це повинно знизити рівень захворюваності серед вчителів і школярів.

Також у столиці спостерігається збільшення захворюваності коронавірусом в дитячих садах. Тимчасово було закрито 92 групи в 79 садках. Два дитсадки повністю закриті на карантин.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 4766 осіб, зафіксовано 66 летальних випадків, 1112 пацієнтів одужали.

Найбільше нових випадків коронавіруса підтвердили в Харківській області (595), Києві (385), Одеській (350), Житомирській (308) та Львівській (259) областях.

Також сьогодні в Україні набуло чинності нове карантинне зонування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: