Коронавірус у світі: понад 400 тисяч нових заражень за добу

Читать на русском

Впродовж минулої доби на планеті зафіксовано новий антирекорд з кількості випадків інфікування коронавірусом – понад 400 тисяч нових хворих.
Фото з відкритих джерел

Впродовж минулої доби на планеті зафіксовано новий антирекорд з кількості випадків інфікування коронавірусом – понад 400 тисяч нових хворих.

Про це свідчать дані сайту Worldometer.

Зазначається, що минулої доби в 213 країнах виявили 412 904 випадків зараження коронавірусом, з яких 153 тисячі заражень – у Європі.

В країнах Європи лідерами антирейтингу за кількістю нових випадків інфікування коронавірусом є Франція, Великобританія, Росія та Україна, яка займає 11 місце. У відповідному світовому антирейтингу Україна знаходиться на 16-му місці.

Наразі у світі зафіксовано 39,56 мільйонів випадків зараження. Успішно перенесли хворобу і вилікувались 29,6 мільйонів людей. Ще 1 108 617 пацієнтів померли.

Нагадаємо, в Україні на сьогоднішній день в шести областях лікарняні ліжка для пацієнтів з коронавірусом завантажені більш ніж на 70%.

Минулої доби в нашій державі теж зафіксовано новий антирекорд за кількістю випадків зараження коронавірусом - 5992 хворих.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: