До послаблення карантину в Україні готова лише Кіровоградська область – МОЗ

Читать на русском
Послабити карантин можуть лише у Кіровоградській області. Решта регіонів України, через високу захворюваність,  до послаблення карантину не готові.

Послабити карантин в Украиїні можуть лише в одній області - у Кіровоградській. Решта регіонів України, через високу захворюваність, не готові.

Як повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров’я, до послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.

В Україні оновили карантинні зони: Київ знову у «помаранчевій» (доповнено)Держкомісія з питань ТЕБ та НС воновила розподіл регіонів України по карантинних зонах. Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов повідомив, що Київ перейшов до помаранчевої зони.

Серед них найвищий показник захворюваності: у Сумській області - 327,1 людей на 100 тис. населення (+), у Тернопільській - 284,5 (+) та у Харківській 282,9 (+).

Нагадаю, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 5133 осіб, зафіксовано 107 летальних випадків, 2152 пацієнта одужали.

Загалом за весь час пандемії в Україні захворіло 270 587 осіб, з них 116 562 одужали, летальних випадків — 5122.

У світі на ранок вівторка, 13 жовтня, COVID-19 інфіковано 37 338 569 осіб, з них одужало 26 196 500. Померли більше 1 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: