Зведення ООС: бойовики один раз порушили умови перемир’я

Читать на русском
Впродовж минулої доби на Донбасі зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню з боку проросійських бойовиків.
Фото: ООС

Впродовж минулої доби на Донбасі зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню з боку проросійських бойовиків.

Про це повідомляє штаб операції Об’єднаних сил вранці 11 жовтня.

Так, за даними штабу, ворог зробив один неприцільний постріл з підствольного гранатомета в бік українських військовослужбовців в районі Водяного в Донецькій області.

Поранених або загиблих з боку сил ООС немає, окрім того, ворожий постріл не становив загрози життю та здоров’ю наших військовослужбовців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.

З початку поточної доби у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

У штабі зазначили, що ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил повністю контрольована українськими військовими.

Нагадаємо, днем раніше окупанти порушували перемир'я поблизу Шумів. Там бойовики застосували стрілецьку зброю для обстрілу позицій ООС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: