У Житомирській області знайшли мертвими трьох військових-контрактників

Читать на русском
У Житомирській області в четвер, 8 жовтня, знайшли мертвими трьох військовослужбовців-контрактників. На тілах слідів насильства не виявлено.

У селі Новоівницьке Житомирської області у четвер, 8 жовтня, знайшли мертвими трьох військовослужбовців-контрактників. На тілах слідів насильства не виявлено.

Про це повідомила пресслужба Командування Сил логістики ЗСУ.

Як повідомляється, відсутність військових у військовій частині помітили сьогодні під час ранкового шикування. Військових почали шукати. Одним з перших місць перевірили арендовану квартиру, в якій жили контрактники. У ній були виявлені тіла трьох військовослужбовців без ознак життя.

«За результатами попереднього огляду, ознак насильницької смерті та фізичного впливу на загиблих військовослужбовців не виявлено», - відзначили в командуванні.

Про події відразу ж повідомили правоохоронні органи та Військову службу правопорядку у ЗСУ. Причини загибелі військових зараз з'ясовує слідство.

Як уточнили в поліції Житомирської області, загиблими виявилися 23-річний уродженці Сумської та Дніпропетровської областей, а також 21-річний уродженець міста Чернівці.

Нагадаємо, раніше у Києві знайшли мертвим громадського активіста.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: