Засідання Кабінету міністрів України – трансляція

Читать на русском
Кабмін на засіданні розгляне виділення Міністерству у справах ветеранів грошей для виплати одноразової допомоги сім'ям загиблих і людям, які отримали інвалідність внаслідок участі в АТО і перенесення робочих днів у 2021 році.
Фото з відкритих джерел.

У середу, 30 вересня, Кабінет Міністрів на засіданні розгляне виділення Міністерству у справах ветеранів 9,7 млн ​​гривень для виплати одноразової допомоги сім'ям загиблих і людям, які отримали інвалідність внаслідок участі в АТО і перенесення робочих днів у 2021 році.

30.09.2020 Засідання УрядуКабМін

Також на порядку денному два накази президента - про виконання в Україні резолюцій Ради Безпеки ООН щодо нерозповсюдження зброї масового знищення та запобігання її потрапляння в руки недержавних суб'єктів, включаючи терористів і про зміни в положення про держстипендії імені Левка Лук'яненка.

Також уряд має намір розглянути проєкти постанов про зміни в порядок відшкодування вартості послуги догляду за дитиною до трьох років та проект постанови про проведення конкурсу на кращий ескіз великого Державного Герба України.

Нагадаємо, у Верховній раді вирішили скасувати пленарні засідання 1 і 2 жовтня через спалах коронавірусу серед народних депутатів. Робота буде проходити в комітетах ВР.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: