У 24 гуртожитках Києва зафіксували коронавірус

Читать на русском
У 24 гуртожитках в Києві зафіксували випадки зараження коронавірусом з початку навчального року. Міська влада перевіряє дотримання санітарних норм.
Фото з відкритих джерел.

У 24 гуртожитках в Києві зафіксували випадки зараження коронавірусом з початку навчального року. Міська влада перевіряє дотримання санітарних норм.

Як розповів мер столиці Віталій Кличко, в 11 з цих гуртожитків ввели обмеження проти поширення вірусу.

Пандемія коронавірусу: як різні країни розпочали новий навчальний рікНе всі країни з 1 вересня відкрили школи. Світ поділився на тих, хто пустив дітей до школи, запровадив гібридний варіант, залишив навчальні заклади закритими або поставив навчання на паузу.

Також мер повідомив, що вже перевірені 80 гуртожитків на предмет дотримання санітарних норм. Складено 40 адміністративних протоколів за порушення протиепідемічних заходів.

На ранок п'ятниці у Києві зафіксували 380 випадків зараження коронавірусом, 9 людей померли і 106 одужали.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 3565 осіб, зафіксовано 70 летальних випадків, 1 675 пацієнтів одужали.

На ранок п’ятниці, 25 вересня, у світі на COVID-19 інфіковано 32 135 220 осіб. З них одужало 22 150 805. Кількість померлих зросла до 981 754 людей.

Респіраторну хворобу COVID-19 вперше зафіксували у китайській провінції Хубей наприкінці 2019 року. Всесвітня організація охорони здоров’я визнала поширення хвороби — пандемією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: