У МОЗ обурені масовим концертом в Запоріжжі

Читать на русском
МОЗ звернеться до органів контролю щодо фестивалю Khortytsia Freedom в Запоріжжі, на якому зібралися десятки тисяч людей під час карантину.
фото УСІ

Міністерство охорони здоров'я звернеться до органів контролю щодо святкування фестивалю Khortytsia Freedom в Запоріжжі, на якому зібралися десятки тисяч людей під час карантину.

Про це повідомив глава відомства Максим Степанов в ході брифінгу в Києві у вівторок, 22 вересня.

У регіонах «червоної» зони карантину встановили нові обмеженняУ регіонах «червоної» зони карантину встановили нові обмеження з урахуванням пропозицій регіональних комісій.

«Я побачив фото зі святкування в Запоріжжі Khortytsia Freedom, на якому зібралися десятки тисяч людей, виходячи з фото. У нас кожен день реєструється більше 3 тис. хворих, щодня вмирають люди, збільшується кількість госпіталізованих - обов'язково збирати десятки тисяч людей на концерті?», - обурився він.

Степанов заявив, що у нього є питання до місцевої влади та організаторів з приводу цієї події.

«Мені просто цікаво. Зараз питання до організаторів цих всіх свят, до влади: а вам просто не дає спокою, що ви не перебуваєте в своєрідних лідерах за кількістю хворих кожен день? У мене немає жодного питання до людей, у мене питання саме до організаторів. Вибачте, Це просто «треш» якийсь, що ви робите», - зазначив міністр.

Глава МОЗ додав, що звертатиметься до колег, відповідальним за заходи контролю, щодо відповідних дій і протоколів за порушення карантину.

Нагадаємо, раніше Степанов провів нараду з мерами обласних центрів щодо карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: