Кількість інфікованих коронавірусом у Бельгії досягла ста тисяч осіб

Читать на русском
Кількість підтверджених випадків інфікування коронавірусною інфекцією у Бельгії перевищило позначку в 100 тисяч.
Фото з відкритих джерел

Загальна кількість інфікованих коронавірусною інфекцією мешканців Бельгії перетнула позначку у 100 тисяч осіб. Рівень інфікування збільшився до 1107 осіб на добу.

Про це повідомляє VRT.

Як йдеться у повідомленні, минулої доби кількість інфікованих коронавірусом бельгійців сягнула 100 748 осіб. При цьому є можливість того, що реальна кількість інфікованих є дещо вищою, оскільки не всі хворі проходили тестування.

«За даними медичного наукового інституту Sciensano, в Бельгії протягом останніх семи днів продовжувала зростати щоденна кількість інфікованих на COVID-19 та рівень госпіталізації з цим діагнозом. За останніми даними, кількість підтверджених випадків коронавірусу з початку пандемії перевищила 100 тисяч осіб», - йдеться у повідомленні.

Наразі у бельгійських лікарнях з діагнозом коронавірусу перебувають понад чотири сотні пацієнтів, з них 78 – у відділеннях інтенсивної терапії, 44 людини підключені до апаратів штучної вентиляції легень.

Щодня від хвороби у Бельгії помирає в середньому троє людей. Усього з початку пандемії у Бельгії хвороба забрала життя 9 944 осіб.

Нагадаємо, Європу накриває другою хвилею коронавірусу.

Також ми писали, що у ВООЗ стривожені стрімкими темпами поширення коронавірусу в Європі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: