У «Слузі народу» хочуть почати розглядати закон про столицю до виборів

Читать на русском
У Слузі народу хочуть, щоб законопроект №2143-3 Про Київ - столицю України потрапив до порядку денного сесії Верховної ради до місцевих виборів.
pravda.com.ua

У фракції «Слуга народу» хочуть, щоб законопроект №2143-3 «Про Київ - столицю України» потрапив до порядку денного сесії Верховної ради ще до місцевих виборів в жовтні.

Про це сьогодні в Києві заявив голова партії «Слуга народу» і перший заступник голови фракції в парламенті Олександр Корнієнко, пише РБК-Україна.

У ВР створили робочу групу для доопрацювання закону про столицюУ Верховній раді України створили робочу групу для доопрацювання законопроекту про столицю до другого читання.

«Ми працюємо над законопроектом «Про столицю», працюємо над тим, щоб він якомога швидше потрапив до порядку денного сесії Верховної ради, він є зараз на порядку денному 4 сесії ВРУ. Ми працюємо зараз з колегами з інших фракцій, з керівництвом фракції, щоб ми могли до виборів спробувати почати його розглядати і подарувати киянам ту систему управління містом, а закон про Київ - це про управління містом, про результати - чисті, освітлені вулиці, відсутність хаотичних забудов і тд.», - сказав Корнієнко.

Як відомо, законопроект про столицю Рада ухвалила в першому читанні ще в жовтні 2019 року.

Нагадаємо, нардеп від «Слуги народу» Олександр Качура пообіцяв відстоювати свої правки до законопроекту №2143-3 «Про Київ - столицю України» щодо поділу посад мера і глави КМДА.

Подати свої правки до цього законопроекту пообіцяв народний депутат від СН Віталій Безгін.

А в липні цього року народний депутат тієї ж політсили Олександр Дубинський пообіцяв не голосувати за закон про столицю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: