У МВС за добу виявили понад сотню хворих на коронавірус

Читать на русском
За добу зафіксовано 111 нових випадків COVID-19 серед правоохоронців. Всього з початку пандемії захворіли понад 4200 працівників МВС.
фото з відкритих джерел

За минулу добу зафіксовано 111 нових випадків COVID-19 серед правоохоронців. Всього з початку пандемії захворіли понад 4200 працівників МВС.

Про це повідомляє пресслужба МВС України в Telegram-каналі.

Хомчак одужав від коронавірусуГоловнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак вилікувався від COVID-19 і вже повністю повернувся до своїх робочих обов'язків.

«З початку пандемії COVID-19 серед правоохоронців виявили 4265 хворих, одужали - 3810, померли від коронавірусу - 11 осіб. Сьогодні, 15 вересня, зафіксовано 111 нових випадків лабораторно підтверджених діагнозів коронавірусної хвороби», - йдеться в повідомленні.

Найбільше хворих - у Дніпропетровській, Тернопільській, Хмельницькій областях та Києві.

Відзначимо, в Збройних силах України за минулу добу виявили 29 нових випадків коронавірусу. Також була зафіксована сьома смерть в ЗСУ через COVID-19. Всього в армії зараз хворіють 662 людини.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу підтвердили 2905 нових випадків коронавірусу. Найбільше заражень у Харківській, Одеській, Тернопільській областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: