У поліції розповіли подробиці ранкової ДТП під Києвом

Читать на русском
У селі Іванків, Бориспольський район, під Києвом сталась дорожньо-транспортна пригода за участі двох вантажівок, легкового автомобіля та мікроавтобуса.

У селі Іванків (Бориспольський район) сталась дорожньо-транспортна пригода за участі двох вантажівок, легкового автомобіля та мікроавтобуса.

За цим фактом поліція відкрила справу, повідомили у пресслужбі поліції.

Топ-15 найбільш аварійних трас в УкраїніНайбільше аварій сталося на трасі М-06 Київ-Чоп. Небезпечні також дороги Київ-Одеса і Київ-Харків.

Водій вантажівки з напівпричепом, рухаючись в правій смузі руху в напрямку міста Київ, зіткнувся з фургоном. Тоді він виїхав на зустрічні смуги руху та зіткнувся з легковиком та маршруткою Mercedes-Benz Sprinter, які рухались в правій смузі руху в напрямку міста Харків.

Два пасажири легкового автомобіля, водій та два пасажири маршутки загинули. До лікарні із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправлено водія легковика та 19 пасажирів автомобіля Mercedes.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, сьогодні зранку на автодорозі Київ - Харків сталася ДТП. Відомо, що загинули 5 осіб.

«Слово і діло» склало топ-15 найбільш аварійних трас країни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: