У Миколаєві посилили карантинні обмеження

Читать на русском
Сьогодні, 7 вересня, в Миколаєві та у декількох районах області посилили карантинні обмеження. Там було встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.

Сьогодні, 7 вересня, в Миколаєві та у декількох районах області посилили карантинні обмеження. Там було встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської міської ради.

Таким чином, в місті, а також на території Вознесенська, Баштанського, Кривоозерського та Очаківського районів Миколаївської області діятимуть такі заборони:

  • відвідування сторонніми особами установ соціального захисту, в яких тимчасово або постійно перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни та праці, особи з інвалідністю, особи зі стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, установ і закладів, що надають соціальні послуги особам, які перебувають у складних життєвих обставинах;
  • діяльність хостелів;
  • робота після 24-й і 7-й години суб'єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля, крім діяльності з надання послуг громадського харчування зі здійсненням адресної доставки замовлень і замовлень на виніс.

Нагадаємо, сьогодні в Україні набуло чинності оновлене карантинне зонування.

Також відзначимо, в Тернополі протестували проти посилення карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: