У Київській області 14 шкіл перейшли на дистанційне навчання через COVID-19

Читать на русском
14 шкіл Київської області переведені на дистанційне навчання через захворювання на коронавірус учнів та вчителів. Всього на 7 вересня онлайн навчається 1547 дітей. Хворі діти та вчителі перебувають на самоізоляції.
Нова українська школа

14 шкіл Київської області повністю або частково переведені на дистанційне навчання через захворювання на коронавірус учнів та вчителів. Всього на 7 вересня онлайн навчається 1547 дітей.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Київська обласна державна адміністрація.

«Васильківські школи №1 та №2, Застугнянська ЗОШ й Ірпінська ЗОШ № 15 повністю переведені на дистанційну форму навчання. Там, на жаль, захворіли вчителі, які контактували з колегами та дітьми. Педагогам зроблено тестування, в школах провели дезінфекцію приміщень, наразі запроваджено карантин. Ще 3 класи навчаються дистанційно в Пісківському НВО, Бучанській СЗОШ №5 та Богуславському НВО «ЗОШ І-ІІІ ст 3 – гімназія», – зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

На самоізоляції також перебувають декілька дітей та вчителів, які мають підтверджене захворювання на коронавірус та які не контактували з однокласниками та колегами.

Голова адміністрації закликає користуватися засобами безпеки, та не наражати на небезпеку себе, близьких та людей з особливо вразливих категорій.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 2174 людей.

Раніше в Києві закрили на карантин чотири дитсадки через COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: