Лікарні забезпечені засобами захисту на 3 місяці – Степанов

Читать на русском
Медзаклади в Україні повністю забезпечені засобами індивідуального захисту для боротьби з коронавірусом на термін від 1,5 до 3 місяців.
moz.gov.ua

Українські медустанови повністю забезпечені засобами індивідуального захисту для боротьби з коронавірусом на термін від півтора до трьох місяців.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу у четвер, 3 вересня.

У Київському апеляційному суду зафіксовано спалах коронавірусуВ апеляційному суді Києва зафіксовано спалах коронавірусу. Наразі там проходить дезинфекція приміщень.

«Станом на 1 вересня наші заклади охорони здоров'я повністю забезпечені всіма засобами індивідуального захисту. Наприклад, вони забезпечені 1,5 мільйонами костюмів біологічного захисту, масками, респіраторами. В середньому вони забезпечені відповідними засобами на строк від півтора до трьох місяців!», - повідомив Степанов.

Глава МОЗ також додав, що всього в Україні для лікування коронавируса залучено близько 29,7 тисяч лікарів, а також 46 тисяч середнього і молодшого медперсоналу.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні виявили 2430 нових випадків коронавірусу. Це менше, ніж днем ​​раніше. Однак за добу було зафіксовано антирекорд по летальних випадків - померли 54 людини.

Раніше в МОЗ назвали число медиків, які заразилися COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: