Вибух на заводі в Одесі: рятувальники загасили пожежу

Читать на русском

У п'яницю, 28 серпня, рятувальники загасили загоряння трансформаторної підстанції на території нафтопереробного заводу в Одесі.

У п'ятницю, 28 серпня, рятувальники загасили загоряння трансформаторної підстанції на території нафтопереробного заводу в Одесі.

Про це інформує головне управління ДСНС України в Одеській області.

«По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили загорання сухої трави та сміття окремими осередками та приміщення трансформаторної підстанції. О 00:48 загорання сухої трави ліквідовано на площі 500 м2 та о 01:00 оголошено відбій підвищеному рангу виклику. О 02:04 після прибуття до місця виклику бригади РЕМ та знеструмлення підстанції, горіння у приміщені не виявлено, проведено роботи по випуску диму та охолодженню приміщення. Загиблих та постраждалих немає», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч з 27 на 28 серпня на Одеському нафтопереробному заводі прогримів вибух. Згідно з повідомленням поліції, вибухнула трансформаторна підстанція.

У будинках, що знаходяться поруч із заводов, пропала електроенергія.

Пізніше у поліції підтвердили, що вибухнула трансформаторна підстанція на території НПЗ. Інформації про жертви і постраждалих немає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: