Заступник мера Львова захворів на коронавірус

Читать на русском
Мер Львова Андрій Садовий заявив, що два депутати міської ради заразилися коронавірусом. Один з них–заступник Садового.
znaj.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував стан міста по захворюваності на COVID-19. Станом на 25 серпня з депутатського корпусу ЛМР інфікувалися двоє осіб, зазначає пресслужба ЛМР.

«В нас захворів один керівник фракції, і на сьогодні є хворим один із заступників міського голови. В принципі по департаментах, всі очільники департаментів у формі, всі керівники управлінь у формі. Є ще декілька працівників, які мають підозри на коронавірус, але чесно вам скажу, це є середньостатистичний показник по місту. Тут нічого особливого немає, тому що у міському управлінні працює дуже багато людей. Просто депутати, у зв’язку із тим, що колега захворів, розхвилювалися і попросили перенести засідання десь на початок вересня. Я з тим погодився», – заявив Садовий.

Міський голова додав, що у Львові всі урочистості з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності відбулися з урахуванням та дотриманням карантинних норм.

Раніше вже надходила інформація про спалах коронавірусу в Львівській міській раді. Інфікування виявили у місцевих депутатів та чиновників міськради.

Нагадаємо, за даними МОЗ до послаблення карантину не готові 16 областей, в тому числі й Львівська.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: