ДТП на території військового коледжу в Києві: є постраждалі

Читать на русском
У Києві на території військово-медичного коледжу чоловік скоїв наїзд на трьох курсанток. З тілесними ушкодженнями постраждалих шпилізували.
Фото - «Слово і діло».

У Києві на території військово-медичного коледжу чоловік скоїв наїзд на трьох курсанток. З тілесними ушкодженнями постраждалих шпилізували.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Попередньо встановлено, що водій, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на курсанток, які стояли біля адміністративної будівлі.

Внаслідок пригоди три дівчата отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували.

Водія, 1974 року народження, затримали.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.

Нагадаємо, у Києві на Столичному шосе зіткнулися позашляховик та легковий автомобіль. Три людини загинули, ще двоє отримали поранення.

Які зміни законодавства щодо порушення ПДР, зокрема керування в нетверезому стані, чинні зараз та планують запровадити найближчим часом, «Слово і діло» розпитало експерта з конституційного права Богдана Бондаренка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: