Синоптики дали прогноз погоди на вихідні

Читать на русском
Погода в Україні на вихідних буде дощовою у західних та південно-східних областях. Температура повітря місцями знизиться до +22 градусів.

Погода в Україні на вихідних буде дощовою у західних та південно-східних областях. Температура повітря місцями знизиться до +22 градусів.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

У суботу, 22 серпня, в Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській, Херсонській областях, а також в Криму синоптики прогнозують грозові дощі. Температура повітря в центральних і північних областях коливатиметься від +24 до +27 градусів, на півдні, сході та заході термометри вдень покажуть від +26 до +30 градусів тепла. Вночі температура коливатиметься від +13 до +21.

У неділю, 23 серпня, опади охоплять захід України. На решті території синоптики прогнозують сонячну погоду. Температура повітря в західних і центральних областях буде коливатися від +25 до +28 градусів, на сході та півночі від +24 до +27. У південних регіонах термометри покажуть від +28 до +31, в Одеській області очікується від +25 до +27.

У День Незалежності, 24 серпня, дощитиме буде не тільки на заході, а й у Вінницькій і Житомирській областях. Опади очікуються і в Києві. У південних областях температура знизиться до +22 ... +26 градусів, на решті території стовпчики термометрів коливатимуться від +24 до +28, на півдні до +31.

Раніше синоптики розповіли про погоду в п'ятницю, 21 серпня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: