У ЗСУ за добу виявили понад 30 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
У Збройних силах України за минулу добу виявили понад 30 нових випадків коронавірусної хвороби, загалом хворіють 250 осіб.
Укринформ

У Збройних силах України за минулу добу виявили понад 30 нових випадків коронавірусної хвороби, загалом хворіють 250 осіб.

Про це повідомляє пресслужба командування медичних Сил ЗСУ.

«Станом на 10:00 5 серпня у Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 250 осіб», - йдеться у повідомленні.

Також всього за час пандемії одужало – 642 особи, летальних випадків – 5. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 577 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби – 259 осіб.

«За минулу добу зареєстровано 31 новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - зазначається у повідомленні.

Повідомляється, що з них у закладах охорони здоров’я перебувають 6 осіб, на лікуванні вдома під наглядом медичної служби - 25 осіб. Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

Як повідомлялося, у Києві на ранок середи, 5 серпня, зафіксовано 8812 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, кількість нових - 150.

Нагадаємо, в Україні зафіксували черговий антирекорд щодо захворюваності на коронавірус з початку пандемії - за добу виявили 1271 випадок.

У світі за минулу добу виявили 255 тисяч інфікованих коронавірусом, що на 55 тисяч більше, ніж днем раніше.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: