У п'яти співробітників ВАКС підтвердився COVID-19

Читать на русском
На сьогоднішній день коронавірусом заразилися вже п'ятеро співробітників Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.
Фото: facebook.com/HACCUkraine

На сьогоднішній день коронавірусною інфекцією заразилися вже п'ятеро співробітників Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду. Тиждень тому було відомо лише про один випадок.

Про це повідомляє пресслужба ВАКС в середу, 5 серпня.

Двоє заступників голови Київської ОДА захворіли на коронавірусУ двох заступників голови Київської ОДА діагностували зараження коронавірусом нового типу.

«Станом на 5 серпня п'ятеро співробітників Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду повідомили, що тест на COVID-19 є позитивним», - сказано в повідомленні.

У пресслужбі додали, що для безпеки відвідувачів і працівників суду, відвідувачі допускаються в будівлю виключно з дотриманням санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режимів.

Нагадаємо, перший випадок коронавірусної хвороби у співробітника Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду був зафіксований 30 липня. Тоді було розпочато тестування контактних осіб, а також проведена дезінфекція в будівлі суду.

Сьогодні в Україні зафіксували черговий антирекорд з захворюваності коронавірусом з початку пандемії - за добу виявили 1271 новий випадок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: