«Нафтогаз» підвищив ціну на газ для населення

Читать на русском
У «Нафтогазі» встановили ціну на газ для населення в серпні на рівні 3,24 грн за куб. м, що на 9% вище, ніж місяцем раніше.
Фото Цензор.НЕТ

У «Нафтогазі» встановили ціну на газ для населення в серпні на рівні 3,24 грн за куб. м, що на 9% вище, ніж місяцем раніше.

Про це йдеться в пресслужбі газопостачальної компанії.

Відзначається, що ціна вказана з ПДВ, але без врахування вартості розподілу (доставки) газу в рамках тарифу «Місячний».

«Серпнева ціна на природний газ для побутових клієнтів ГК Нафтогаз України становить 3,24 грн за куб. м з ПДВ і без урахування вартості розподілу (доставки) у рамках тарифу «Місячний». Ціна газу зросла на 0,27 грн за куб. м через те, що ринок входить у сезон високих цін, який зазвичай настає з наближенням опалювального періоду», - сказано в повідомленні.

Ціна на газ в Україні: як вартість змінювалася в 1992-2020 рокахНайвища ціна на газ для населення була на початку минулого року – 8,55 гривень за кубометр.

У пресслужбі відзначили, що із завершенням дії режиму регульованих цін на газ для населення, компанія публікуватиме ціни в рамках тарифу «Місячний» на початку місяця споживання.

До 1 серпня 2020 року ціна газу для побутових клієнтів компанії була єдиною і публікувалася лише після 22 числа місяця споживання.

За інформацією пресслужби, тариф «Місячний» - перший тариф, який компанія пропонує своїм клієнтам.

«Зараз всі чинні побутові клієнти компанії автоматично переведені на цей тариф. Він передбачає післяоплату за спожитий газ. Також компанія звертає увагу на можливість заощадити 1% від загального рахунку за газ, якщо клієнт платитиме за спожитий ресурс до 15 числа місяця, наступного за місяцем споживання, через особистий кабінет my.gas.ua і чат-бот GASUA», - відзначили в компанії.

Раніше в «Нафтогазі» оприлюднили ціни на газ для промисловості з 1 серпня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: