Карта ООС: ситуація на сході України на 2 серпня

Читать на русском

Ситуація на сході країни на 2 серпня 2020 року даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі проведення операції Об'єднаних сил вчора російські найманці здійснили 4 обстріли позицій українських військових на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали. Про це повідомляється на сторінці пресцентр штабу ООС у Facebook.

31 липня збройними формуваннями Російської Федерації 4 рази порушений режим припинення вогню. Ворожі провокації з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї відзначені в районі населених пунктів Водяне, Південне і Луганське. Поодинокі неприцільні обстріли не несли загрози життю та здоров'ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали....Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає.

У штабі ООС зазначили, що підрозділи Об'єднаних сил дотримувалися умов припинення вогню і перебували напоготові до адекватного реагування на можливі небезпечні дії противника.

Від початку поточної доби на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку збройних формувань РФ не зафіксовано.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: