Синоптики спрогнозували, де сьогодні дощитиме

Читать на русском
Погода на 31 липня - дощі на сході і півдні України. Як повідомляє Укргідрометцентр, температура повітря вдень в регіонах буде коливатися від +21 до +31.

У п'ятницю, 31 липня, грозові дощі вкриють усю східну та південну частину України, також дощитиме у деяких центральних та західних областях.

Як інформує Укргідрометцентр, температура повітря вдень в регіонах коливатиметься від +21 до +31.

Негода на Буковині: ураган знеструмив населені пунктиУ Сторожинецькому районі Чернівецької області сильний вітер пошкодив дахи будинків і залишив без світла дев'ять населених пунктів.

За прогнозом синоптиків, сьогодні у всіх східних та західних регіонах, а також у Чернівецькій, Кіровоградській та Дніпропетровській областях йтимуть дощі. У всіх інших регіонах буде спостерігатися помірна хмарність.

У західних областях температура повітря вдень очікується від +21 до +27. Вночі стовпчики термометрів опустяться до +11 +17.

У центральних та північних областях температура вдень буде від +22 до 29, а вночі вона опуститься до +13 +19.

У південних та східних областях температура повітря вдень становитиме від +27 до +31. Вночі температура буде в межах +16 +22 градуси тепла.

У Києві та в області буде тепло та сухо. Температура повітря в день коливатиметься від +21 до +26, а вночі від +12 до +16.

Також негода на заході України повалила дерева й затопила вулиці.

А в Кирилівці через дощі затопило бази відпочинку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: