Голова Київоблради склав повноваження

Читать на русском
Голова Київської обласної ради Микола Стариченко склав повноваження. За його словами, це пов'язано з низкою інсинуацій і брудних технологій, які почалися напередодні виборчої кампанії.

Голова Київської обласної ради Микола Стариченко склав повноваження. За його словами, це пов'язано з низкою інсинуацій і «брудних» технологій, які почалися напередодні виборчої кампанії.

Про це йдеться в заяві Стариченко на сайті Київської облради.

Він підкреслив, що не планує брати участі в місцевих виборах цього року.

«Я вирішив скласти повноваження голови і депутата Київської обласної ради», - написав Стариченко.

Які нардепи достроково склали свій мандат та пішли з політикиТри депутати відмовилися від своїх мандатів з початку дев'ятого скликання Верховної ради. Хто з парламентарів також пішов із політики за власним бажанням?

Відзначимо, Микола Стариченко був обраний до Київської обласної ради у 2015 році під першим номером Радикальної партії. 12 депутатів Київської облради, серед яких і Стариченко, створили депутатську групу «За демократичні ініціативи президента України Володимира Зеленського». Після цього голова Радикальної партії Олег Ляшко назвав у Facebook Стариченка зрадником.

Водночас сам Стариченко заявив, що створення такої групи не означає перехід його або депутатського корпусу до лав політичної партії «Слуга народу».

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня.

Раніше «Слуга народу» Венедіктова склала мандат.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: