У ЗСУ за добу виявили нові випадки COVID-19

Читать на русском
У Збройних силах України за минулу добу виявили 2 нових випадки коронавірусної хвороби, загалом хворіє 156 осіб.
censor.net.ua

У Збройних силах України за минулу добу виявили 2 нових випадки коронавірусної хвороби, загалом хворіє 156 осіб.

Про це повідомляє пресслужба командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10:00 27 липня у Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 156 осіб», - йдеться в повідомленні.

Загалом за час пандемії одужало 570 осіб, летальних випадків – 5. На ізоляції (у тому числі самоізоляції) перебувають 428 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби – 97 осіб.

«За минулу добу зареєстровано 2 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - зазначено в повідомленні.

Повідомляється, що з них у закладах охорони здоров’я перебуває 1 особа (Західний регіон, медичний пункт військової частини – один військовослужбовець). Стан здоров’я пацієнта задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання, отримує необхідне лікування, проінформували у командуванні.

«На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 1 особа (Львівська область – 1 працівник ЗСУ). Стан здоров’я пацієнта задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання», - йдеться в повідомленні.

Раніше в центральному апараті Держлісагентства виявили 8 випадків коронавірусу.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 807 осіб, зафіксовано 11 летальних випадків, 315 пацієнтів одужали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: