В Україні 155 військових хворіють на коронавірус

Читать на русском
Станом на 10.00 25 липня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 155 осіб.
Фото: Командування медичних сил ЗСУ / Facebook

У ЗСУ на коронавірус хворіють 155 осіб, за минулу добу виявлено 10 нових випадків.

Про це повідомляє пресслужба Командування медичних сил ЗСУ в суботу, 25 липня.

«Станом на 10.00 25 липня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 155 осіб. Всього за час пандемії одужали - 566 осіб, летальних випадків - 5. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) знаходиться 410 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби - 25 осіб», - сказано в повідомленні.

Напередодні зареєстровано 10 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

«З них в установах охорони здоров'я знаходиться 4 особи (Військово-медичний клінічний центр Південного регіону - 1 військовослужбовець і 1 працівник ЗСУ, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону - 1 військовослужбовець, Рівненський військовий госпіталь - 1 військовослужбовець). Стан здоров'я я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування», - додали медики.

Водночас на лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 6 осіб (Київська область - 1 військовослужбовець і 1 працівник ЗСУ, Львівська область - 3 військовослужбовців, Одеська область - 1 військовослужбовець). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Нагадаємо, що в Україні понад 1100 випадків COVID-19 за добу. Найактивніше приріст хворих йде в Києві, Львівській, Одеській та Рівненській областях, а також на Прикарпатті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: