Послабити карантин дозволили Києву і ще одній області

Читать на русском
Києву і Одеській області дозволили послабити карантинні обмеження. У той же час в семи регіонах епідситуація ще не покращилася.
wikiway.com/ukraina/kiev

Києву і Одеськфй області дозволено послабити карантинні обмеження, згідно з чотирма критеріями МОЗ.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я у вівторок, 21 липня. Так, в порівнянні з учорашнім днем ​​зі списку виключили Київ і Одеську область.

Карантин не зможе зупинити поширення коронавірусу - ВООЗКарантинні обмеження самі по собі не зможуть повністю зупинити поширення коронавірусу. Вони допомагають лише уповільнити передачу інфекції.

При цьому в семи регіонах карантин послаблювати все ще не рекомендовано. А саме - у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Харківській та Чернігівській областях.

За даними МОЗ, в Івано-Франківській і Львівській областях перевищено відсоток виявлення нових випадків коронавірусу і динаміка захворювання. Також багато нових випадків фіксують на Волині та Харківщині, а в Вінницькій області негативна динаміка хвороби.

На Закарпатті перевищує норму завантаженість ліжок для пацієнтів з COVID-19, а на Чернігівщині - низький відсоток охоплення тестуванням.

Нагадаємо, в Україні на сьогодні вже понад 60 тисяч випадків COVID-19. За добу виявили 673 нових випадки.

У той же час в Києві число випадків COVID-19 перевищило сім тисяч.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: