Поліція посилила заходи безпеки у 9 областях

Читать на русском
Національна поліція посилила охорону громадського порядку у 9 регіонах - у Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій обл.

Національна поліція посилила охорону громадського порядку у 9 регіонах України. Безпеку посилять у Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областей.

Як повідомили у Нацполіції, таке рішення прийняли для своєчасного реагування на криміногенну ситуацію, недопущення дестабілізації оперативної обстановки, а також для виконання завдань із запобігання терористичним проявам.

У Луцьку затримали терориста, який захопив автобус з людьми (доповнено)Затримали луцького терориста. Спецназ почав штурм автобуса. Туди під'їхав БТР. Було чутно вибух

«Для цього у центральних частинах обласних центрів та в громадських місцях, де може перебувати значна кількість громадян вказаних регіонів, забезпечено несення служби поліцейськими нарядами. До їхнього складу також увійшли військовослужбовці Національної гвардії України», - повідомили у Нацполіції.

Правоохоронці будуть патрулювати вулиці населених пунктів, території автостанцій і залізничних вокзалів. Окрім того, на в’їздах та виїздах з обласних центрів виставлять мобільні пости.

Під час посиленого патрулювання поліцейські будуть:

  • перевіряти документи у підозрілих осіб та проведити поверхневий огляд;
  • перевіряти з метою виявлення вибухових пристроїв тих транспортних засобів, які за зовнішніми ознаками не використовуються власниками тривалий час;
  • звертати особливу увагу на підозрілі речі та предмети (пакети, сумки, коробки, ящики), до яких можуть бути поміщені вибухонебезпечні матеріали та вибухові пристрої;
  • забезпечувати безпеку дорожнього руху на автошляхах.

Раніше повідомлялося про посилення заходів безпеки у Києві.

Нагадаємо, сьогодні по Україні прокотилася хвиля мінувань об'єктів інфраструктури.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: