Погода в Україні: дощі та помірна хмарність

Читать на русском
У п'ятницю, 17 липня, погода в західних і деяких центральних областях буде дощовою, проте на всій іншій території України буде спостерігатися помірна хмарність.
З відкритих джерел

У п'ятницю, 17 липня, погода в західних і деяких центральних областях буде дощовою, проте на всій іншій території України буде спостерігатися помірна хмарність. Температура повітря в регіонах буде в межах +21...+29 градусів.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

За прогнозом синоптиків, дощі сьогодні йтимуть в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Тернопільській, Хмельницькій, Рівненській, Волинській, Житомирській та Вінницькій областях. На решті території України опади не передбачаються.

У західних областях температура повітря вдень буде від +21 до +24 градусів. Вночі стовпчики термометрів опустяться до +11 +14 тепла.

У центральних і північних областях температура вдень буде від +25 до +28 градусів. Вночі цей показник опуститься до позначки +13 +16.

У східних і південних областях температура вдень очікується від +25 до +29, а вночі вона буде в межах +12 +19 градусів.

У Київській області та в столиці сьогодні очікується помірна хмарність. Температура повітря коливатиметься від +25 до +28, а вночі від +11 до +15.

Раніше синоптики спрогнозували, коли закінчиться літня погода.

Також нагадаємо, в Сумській області через негоду були знеструмлені 57 населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: