Гасіння лісової пожежі на Луганщині продовжується − ДСНС

Читать на русском
На місці лісової пожежі у Луганській області станом на ранок п'ятниці, 10 липня,  відкритого горіння не спостерігається, продовжується проливання тліючої деревини у трьох осередках.
пресслужба ДСНС

На місці лісової пожежі у Луганській області станом на ранок п'ятниці, 10 липня, відкритого горіння не спостерігається, продовжується проливання тліючої деревини у трьох осередках.

Про це повідомляє ДСНС України.

«Продовжується гасіння лісової пожежі, що виникла 6 липня 2020 року поблизу села Осколонівка Новоайдарського району Луганської області», - йдеться у повідомленні.

У ДСНС нагадали, що о 17:40 9 липня пожежу локалізовано. Орієнтовна площа, пройдена вогнем, становила близько 5 тис. га.

«Станом на 7:00 10 липня відкритого горіння не спостерігається, продовжується проливання тліючої деревини в межах контрольованого периметру трьох окремих осередків (23, 25, 115 квартали Борівського та Охтирського лісництв)», - додали у відомстві.

Всього до ліквідації пожежі залучено 1 тис. 169 осіб та 228 од. техніки, з них від ДСНС – 559 осіб особового складу та 111 од. пожежно-рятувальної та іншої спеціальної техніки (в тому числі 2 літаки АН-32П).

Нагадаємо, рятувальникам вдалося локалізувати пожежу на Луганщині.

Також повідомлялося, що у Луганській області в Новоайдарській і Сєвєродонецькій лікарнях перебувають 13 пацієнтів, які постраждали внаслідок масштабної лісової пожежі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: